Vragenlijst

Ik werkte in een kleine praktijk waar alle bijkomende taken door de fysiotherapeuten gedaan werden: we waren te klein voor een baliemedewerker.

De klanttevredenheidsonderzoeken die wij moeten toesturen naar onze patiƫnten moeten inzicht geven in de kwaliteit van onze behandelingen en onze benadering. Op een regenachtige achternamiddag las ik al die vragen eens door. Vraag 12: was de praktijk telefonisch altijd bereikbaar? (Dat was natuurlijk heel belangrijk!) Vraag 26: werd uw behandeling wel eens onderbroken, bijvoorbeeld door een telefoongesprek? (Want dat was natuurlijk heel verkeerd).

Ik moest denken aan de deur van een horecagelegenheid hier in de buurt: de gemeente wilde dat die naar binnen toe opende, zodat er op straat geen overlast zou zijn. De brandweer wilde de deur naar buiten toe laten openen zodat hij bij paniek niet de vluchtende mensenstroom zou kunnen blokkeren.
En aan de keukenvloer die van de Keuringsdienst van Waren glad moest zijn zodat er geen restjes voedsel achter zouden kunnen blijven, maar van de arbodienst ruw moest zijn om uitglijden van personeel te voorkomen.

Ondernemers kunnen bijna een spagaat maken maar kunnen het nooit helemaal goed doen in de ogen van alle toezichthouders….

2 reacties

  1. Hallo met v wordragen,7 weken geleden een gehele knie prothese gekregen,alles is zeer goed gegaan,alleen achter in mij knie met strekking heb ik pijn vanaf het begin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.